dinsdag 24 juli 2012

waterpret

Op een hete zomerdag zoek je natuurlijk verkoeling. Tot nu toe had Raffa geen enkele interesse voor het water in zijn zwembadje. Geert hield echter stug vol. Hij zat regelmatig met een speeltje op de rand van het badje in de hoop dat Raffa dat interessant zou vinden. Vandaag gooide hij het eens over een andere boeg en lokte ons doggy met een brokje. Voor iets lekkers doet Raffa immers alles. Dankzij de rietstengel wilde hij nog wel even blijven dralen, maar niet al te lang.

samen natte poten halen
Het was dan ook een hele verrassing dat Raffa enige tijd later zomaar spontaan het water in ging. En toen was hij er niet meer uit te slaan. Hij probeerde in het water te graven en de spetters met zijn bek op te vangen. Onze lefgozer werd kletsnat en had reuze veel lol. Wij lagen in een deuk van het lachen. Het was zo grappig om te zien!

alleen durf ik ook hoor
Al dat geplons is natuurlijk wel vreselijk vermoeiend. Wat is er dan fijner dan lekker opgekruld liggen slapen. Het plekje bij de openstaande deur blijft het allerfijnste, al past Raffa er inmiddels niet meer echt onder. Bij het vrouwtje op schoot is een aardig alternatief.

moe gespeeld

schoothondje



Geen opmerkingen:

Een reactie posten