dinsdag 10 juli 2012

al lekker gewend

Vannacht heeft Raffa voor het eerst zonder Geert geslapen. Het ging prima. Om 06.00 uur lag hij nog in diepe rust, lekker opgekruld. We zijn meteen een blokje om geweest en hebben even gespeeld. Na een lekkere hondenhamburger sliep hij gewoon weer verder. Hoe goed wil je het hebben?

Na het middagdutje is Caroline met Nonki en Miko langsgeweest. Er is weer een stapje gezet om een roedel van de drie hondjes te maken. Miko heeft samen met Raffa in de ren gezeten en dat ging goed, al voelde Miko zich er wel ongemakkelijk bij. Hij zou het liefst aan die kleine pup zijn ontsnapt. Nonki keek het van buiten de ren aan.

's Avonds was het druk aan de Bruine Akkers. De T@B-port werd afgebouwd en tegelijkertijd kwamen de beide "oma's" hun kleinhond bewonderen. Raffa vond alle aandacht prima. Hij liet zich eerst van zijn wilde kant zien. Geert ontpopte zich als hondenfluisteraar waarna onze doerak weer helemaal kalm werd.

op schoot bij de hondenfluisteraar
Onze dog lijkt zich al heel goed thuis te voelen. Hij ligt graag op zijn kussen of gewoon lekker op het vloerkleed te slapen. Het is gezellig om weer een hondje in huis te hebben.

We denken dat Raffa een goed neusje heeft. In het bos loopt hij zowaar al achter zijn neus aan en hij weet het haarfijn te ontdekken als er iemand een brokje in de zak heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten