zondag 29 juli 2012

een echt konijn

Alweer de derde puppytraining. Er wordt blijkbaar goed geoefend thuis want het zijn echt al gehoorzame hondjes. Vandaag weer nieuwe oefeningen gedaan. Let op, kom voor op de fluit; fuut, fuuuuuuuuuuut. Raffa is erg gefocust op Geert en komt gemakkelijk of Geert nu roept of fluit. Ook is er een begin gemaakt met blijf.

Lopen aan de lijn vinden alle pups nog moeilijk. Ook daar werd mee geoefend. Zodra de lijn op spanning kwam moesten de baasjes de andere kant op lopen.

lopen aan een slap lijntje

Zo'n oranje dummie vindt Raffa nog niet erg interessant, zelfs niet als er mee wordt gegooid. Het konijn dat Noa gisteren had gevangen, vond hij des te leuker. Hij pakte het meteen in zijn bek. Hij moet nog leren dat hij er niet mee mag schudden. Natuurlijk was er ook tijd om lekker samen te spelen.

Zola en Raffa
draag je mij baasje, ik ben moe
Na de training naar Caroline en Theodôr. Weer een nieuwe omgeving voor Raffa. De vijver had enorme aantrekkingskracht. Het moeras is nu vakkundig platgewalst. En nee, over leliebladeren kun je niet lopen.

geen watervrees
Nonki en Miko hebben een gezellige honden lounchebank. Raffa vond het duidelijk een succes. Miko moest een beetje overtuigd worden om te blijven liggen naast zo'n opdringerige drukke pup, maar ze deed dat heel braaf.

dat past best zo samen
Uiteindelijk was het kwartje echt op en zocht ons hondje een lekker plekje in de schaduw. Wat heeft hij veel ervaringen opgedaan dit weekend.

helemaal uit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten