maandag 16 juli 2012

op bezoek

Wat hadden we overdag een braaf hondje. Geert moest naar een klant. Raffa had goed in de gaten dat de auto wegreed. Dat Geert weg was, vond hij toch een beetje raar. Eventjes was hij op zoek. Daarna legde hij zich er bij neer, het vrouwtje was er tenslotte nog. Het grootste deel van de dag lag hij vervolgens op zijn kussen te slapen. Regen vindt hij maar niets. Dan is hij maar moeilijk te porren voor een wandelingetje.

binnen is het goed toeven
's Avonds gingen we naar de moeder van Geert. Hier geen spannende woonkamer vol verleidingen maar een grote lege keuken. We dronken een kopje koffie terwijl ons hondje tevreden rondsnuffelde en de keukenvloer grondig inspecteerde. Onder de rode servieskast rook het erg lekker. Raffa was er niet weg te slaan. Algauw werd hij een beetje overmoedig en kroop onder de kast. Die was helaas nogal laag en we moesten onze jonge onderzoeker er onderuit vissen. En niet één keer maar verschillende malen! Ook dit werd dus een kort bezoek.

Op de terugweg in de auto probeerde Raffa te graven in zijn benchkussen. Dat hadden we nog niet meegemaakt. Hij ligt altijd heerlijk relaxt in de auto. Geert had direct in de gaten dat hij moest poepen. Langs de snelweg stoppen was geen optie. Bij Leende zijn we van de snelweg afgegaan. Hond uit de auto en ja hoor, meneer ging er meteen voor zitten. Super dat hij het wist op te houden, het is immers nog maar een baby. Zijn streken waren hem meteen vergeven.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten