vrijdag 27 juli 2012

heel lief en heel stout

Gisterenavond hebben we een uurtje in de voortent gezeten terwijl Raffa op zijn gemakje in de bench lag. Hij was prima tevreden met zijn plekje. We hebben hem ook even los laten rondlopen in de voortent. Natuurlijk was hij gefocust op alle lusjes en tentflapjes. De bench zullen we voorlopig wel nodig hebben tijdens het kamperen. Ook al omdat meneer eenvoudig onder het tentdoek door naar buiten weet te tijgeren.

ieder zijn eigen plekje

Geert en Raffa hebben vannacht gewoon weer gekampeerd op de oprit.

goedemorgen Raffa

goedemorgen Geert
Tijdens de ochtendwandeling hebben we over een groot open veld gelopen. Raffa heeft al heel wat soorten terrein gezien. We mogen nu ongeveer 20 minuten wandelen en dus kunnen we echt al leuke rondjes lopen. Ons woefje kan er geen genoeg van krijgen. Toen hij zijn vrijheid weer moest inruilen voor de aoutobench protesteerde hij van ongenoegen.

De rest van de dag was het zo benauwd warm, dat Raffa bijna constant op de koele tegels van de keukenvloer heeft liggen slapen. Hij had geen puf om stout te zijn. Een kort blokje om was hem eigenlijk al te veel. Langs het huis plofte hij al languit neer in de schaduw. Ik heb hem maar naar het poepveldje gedragen.

Toen het 's avonds eindelijk was afgekoeld, kwam de overcompensatie. Wat kan onze doerak wild zijn. Hij weet dan van geen ophouden. Hij rende als een dolle rond en liet zich niet kalmeren. Uiteindelijk hebben we hem opgesloten in zijn gangetje. Grappig is dat hij zich daar dan meteen bij neerlegt en lief gaat slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten