zondag 8 juli 2012

jong geleerd

Raffa is in elk geval onweer bestendig. Vannacht ging het stevig tekeer maar hij reageerde daar helemaal niet op en heeft tot 05.30 uur doorgeslapen.

We hebben het idee dat we iets te lang met hem wandelen. Vandaag hebben we dus de stopwatch meegenomen en op basis van de resultaten de wandeling een beetje ingekort.

na de boswandeling tekencontrole

Tot nu heeft Raffa pas korte stukjes in de auto gereden. Omdat het vandaag erg regenachtig was, besloten we een eindje met de auto te gaan rijden. Het werd een tochtje door De Peel. Meneer lag heerlijk in zijn bench te slapen. Zelfs hobbelige weggentjes deerden hem niet. We durfden het zelfs aan om onderweg een kopje koffie te drinken in een rustig kroegje. Al met al zijn we niet meer dan tien minuten binnen geweest. Raffa lag met een speeltje op een kleedje aan onze voeten. Jong geleerd is tenslotte oud gedaan.
mijn nieuwe konijn

Alleen het wandelen aan het riempje gaat minder goed. Raffa is verschrikkelijk wild en wil alleen maar woest vooruit galloperen. Het bijna onmogelijk om zijn aandacht te krijgen. We wandelen nu zo'n 20 minuten na het eten. Misschien is ons dagritme niet goed en moeten we daar verandering in brengen.

nu al gegroeid lijkt het wel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten