donderdag 12 juli 2012

moddermormel

Toen we vanochtend opstonden, plensde het van de regen. Onze pup had helemaal geen zin om te gaan wandelen. Poepen op een nat veld was natuurlijk helemaal niet aan de orde. Thuis gekomen was hij eigenlijk ook nog niet in voor een spelletje. Na zijn brokjes wilde hij gewoon graag nog even verder slapen. Mazzel voor mij. Ik kon nog eventjes naar bed.

Terwijl ik aan de keukentafel aan het werk was, lag Raffa lekker op zijn kussen. Om 10.00 uur meldde hij zich en gingen we lekker met zijn drietjes naar het bos. Het bos was zompig maar Raffa liet zich niet kennen. Hij banjerde heerlijk rond door de plassen. Ook vandaag rolde hij weer in een greppeltje. Deze keer stond er een laagje water in en kwam hij er uit als een moddermormel.

lekker in de vrije natuur

even afdrogen

Caroline kwam langs met de hondjes. Miko is weer eventjes bij Raffa in de ren geweest. Raffa wilde graag vriendjes worden en was een beetje opdringerig. Miko was nog niet dolenthousiast maar liet het wel goed toe. Dat komt wel goed met die twee. Nu Nonki nog. Raffa is vanuit de veiligheid van zijn ren in elk geval niet meer zo onder de indruk als Nonki blaft of een beetje grommelt.

met Miko in de ren

In de namiddagzon heeft Raffa gespeeld in de speeltunnel. Dat had hij met zijn broertjes en zusjes ook al eens gedaan. Het was heel grappig zoals hij midden in de tunnel ging liggen spelen waardoor het hele gevaarte met hem mee rolde.
leuk speelgoedje
samen lol
Een ander succesnummertje vandaag was het kauwbot waarop hij zijn drang om te kauwen kan botvieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten