donderdag 19 juli 2012

spelen en oefenen

Vandaag is er heel wat afgespeeld. 's Morgens vermaakt Raffa zich in huis prima met mister eekhoorn en mevrouw konijn. Vast niet verantwoord voor een jachthond in spe maar wel heel leuk om te zien. Het is zo'n blij hondje.

mister eekhoorn is favoriet
maar mevrouw konijn is ook leuk
Natuurlijk wordt er niet alleen maar gespeeld er wordt ook geoefend. Dat gaat ook spelenderwijs. Zit gaat fantastisch, blijf lukt al heel aardig, down vindt hij moeilijk. Vaak gaat zijn voorlijfje netjes naar beneden maar drukt hij zijn kontje omhoog.

down
Buiten is het altijd feest maar ook dan leert Raffa vanalles. Vandaag leerde hij dat de draadjes die schapen in de wei houden, niet fijn zijn om tegenaan te lopen. Ook heeft onze veelvraat geleerd dat wij het niet waarderen als hij paardenstront eet. Bovenal leert hij dat het altijd fijn is om te komen als hij wordt geroepen. Dat levert uitbundige reacties en lekkere brokjes op.

in volle galop
een beloning waard
Om leuk te spelen hoeven we echt niet naar het bos. Raffa geniet in de tuin minstens net zo erg. De vijver was vandaag al niet interessant meer. Alle aandacht ging uit naar dat leuke hondenhok.

wat een leuk huisje

eigenwijs ding

Geen opmerkingen:

Een reactie posten