woensdag 11 juli 2012

lelie killer

Overgeschakeld van vlees op brokjes. Onze schrokop vond dat geen enkel probleem. Eten is eten. Hoewel hij erg gefocust is op zijn bak, gaat Raffa al netjes zitten als we zijn bak neerzetten. Daarna valt hij aan alsof hij nooit iets krijgt. En natuurlijk moet hij als alles op is, de boel nog eens uitgebreid uitlikken.

Bij de dierenarts hebben we hem gewogen. Hij weegt nu 5,95 kg. De groeikaart geeft aan dat dit precies de bovengrens is voor een hond van middelgroot ras van 9 weken oud. Nadat de assistente Raffa al uitgebreid had vertroeteld, kreeg hij zijn puppy- en kennelhoestenting. Daarbij werd hij door Caroline omgekocht met een brokje. De naald heeft hij niet eens gevoeld.

In huis, in zijn ren en zelfs in het bos is Raffa relatief rustig. Los in de tuin gaan echter alle remmen los. Hij raakt dan door het dolle heen. Helaas hebben de planten het moeten ontgelden. Mijn prachtige lelies liggen nu allemaal plat omdat hij daar verschillende keren vol gas doorheen is gespold.

vóór

na
Onweer deert hem echt helemaal niet en ook tijdens het stofzuigen doet Raffa zijn ogen nauwelijks open. Dat rare rode ding dat zijn rust verstoord had, moest daarna wel even worden geïnspecteerd.

dapper hoor!
Na alle regen was er toch weer wat zonneschijn. Wat is er dan leuker dan in je eigen ren lekker jezelf vermaken met een speeltje.

daar word je toch verliefd op

Geen opmerkingen:

Een reactie posten