zaterdag 28 juli 2012

tuintraining

Soms vergeet ik dat Raffa pas 11 weken oud is. Hij heeft al zoveel geleerd. De garage is verboden terrein voor ons hondje. Daar zijn we nog nauwelijks mee bezig geweest. Toch weet hij het feilloos. Als we in de garage moeten zijn, kunnen we de deur rustig open laten. Raffa zit op de drempel te kijken maar komt niet naar binnen. Echt knap!

Vandaag heeft Raffa zijn eerste konijn gescoord. Nou ja, konijn, meer dan de ruggengraat was er niet van over. Meneertje bleef wat verder dan gebruikelijk achter. Wij liepen gewoon stevig door. Hij moet ons immers in de gaten houden. Toen Geert hem floot, kwam Raffa in volle vaart aangerend. Het restant van het konijn bungelde aan twee kanten uit zijn bek. Het was nog een hele toer om hem te bewegen het af te geven.

Na deze enerverende ochtendwandeling besloten we om bij de moeder van Geert een kopje koffie te gaan drinken. Op zaterdag is de tuinman daar aan de slag. Ideaal voor tuintraining aan de pin.

de tuinman maait het gras

dat is interessant

lekker spelen met de veger
Vorige keer was het liggen aan de pin nog een klein drama. Nu ging het super goed. Raffa had de rust om lekker te spelen met zijn speeltjes en een heel kauwbot weg te werken. Af en toe werd hij een beetje baldadig en speelde hij met de lijn. Dan moesten we even ingrijpen. Uiteindelijk werd hij moe en ging ons woefje zowaar gewoon liggen slapen.

helemaal niet vervelend aan die pin
die lijn blijft wel leuk om in te bijten

ik heb er dorst van

aan zo'n pin kun je zelfs slapen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten