donderdag 5 juli 2012

veel nieuwe ervaringen

De eerste nacht is heel goed verlopen. We hebben Raffa om 24.00 uur en om 03.30 uur buiten laten plassen. Daarna piepte hij steeds wel even maar algauw viel hij dan weer in slaap. Om 05.30 uur vond hij wel dat de dag kon beginnen. Geert heeft hem uitgelaten en hij heeft keurig buiten gepoept.

Om 11.00 uur zijn we naar het bos geweest. De eerste keer in de bench in de auto ging prima. Het is ook maar 5 minuten rijden.

ik mag lekker mee

In het bos heeft hij gewoon los gelopen. Hij hield ons goed in de gaten. Op het veld waar we de as van Wammes uit hebben gestrooid stond het gras heel hoog. Onze stoere pup huppelde er gewoon doorheen. Het voelde goed om daar met hem te zijn.


los in het bos

in het lange gras bij het baasje


Onze roedel bestaat ook uit Nonki en Miko, de Engelse springers van onze vrienden Caroline en Theodôr. We wilden hem graag kennis laten maken. Dat deden we uiteraard op neutraal terrein. Miko was heel lief maar Nonki wilde hem toch wel even laten weten wie de baas was. Daar was ons manneke wel even van onder de indruk.

deel van de roedel

Meteen maar even tafeltraining op de praktijk gedaan. Hij heeft de herhalingswormkuur gehad, is op de weegschaal geweest en hij is beluisterd en bevoeld. Bovenal heeft hij er een paar lekkere brokjes gekregen van Caroline zodat zijn ervaring bij de dierenarts een positieve was.

tafeltraining bij de dierenarts


Al met al heeft Raffa vandaag erg veel ervaringen opgedaan. Gelukkig was er ook nog heel veel tijd over om lekker op de koele stenen te liggen slapen.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten