woensdag 25 juli 2012

kamperen op de oprit

De voortent staat al een paar dagen aan de caravan op de oprit. Vannacht hebben Geert en Raffa er samen geslapen. Geert op zijn stretchbedje, Raffa in zijn verduisterde bench. Raffa heeft prima geslapen, Geert iets minder goed. De voortent heeft geen gordijnen en het licht van de straatlantaarn scheen precies in zijn ogen. Toen de krantenjongen om 06.00 uur langs de tent liep was ons hondje natuurlijk klaarwakker en kwam er een einde aan zijn eerste kampeerervaring.

T@B met voortent op de oprit

de bedjes staan klaar

Raffa is vandaag 11 weken oud. Hij weegt 7,65 kg en is dus in een week tijd 1,15 kg aangekomen. Hij is niet bepaald mollig maar volgens Caroline ook niet te mager.

Omdat we zijn ontlasting erg dun vinden, hebben we die vandaag voor alle zekerheid laten testen op giardia. Daarvoor hebben we de laatste drie dagen poep verzameld. Een smerig karweitje. De test was gelukkig negatief. We zullen het de komende dagen nog even aankijken. Als het niet beter wordt, schakelen we over op andere voer.

Vanavond kwamen Caroline en Theodôr barbequen. Raffa wordt steeds vrijer in de omgang met Miko en Nonki. Hij is totaal niet meer onder de indruk. Eén keer sprong hij in zijn spel per ongeluk bijna bovenop Nonki. Het ging zo snel dat Nonki niet eens tijd had om te reageren. Na verloop van tijd werd ons hondje zo wild dat we hem weer even scheidden van de rest zodat hij lekker kon slapen. Zonder protest zocht hij een lekker plekje.

welterusten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten