zondag 22 juli 2012

gezellige boel

Het was vandaag weer puppytraining. Echt een moment in de week om naar uit te kijken. Zo leuk om te zien hoe de andere hondjes zijn gegroeid en om te horen hoe ze het doen. De tendens is toch wel dat ze allemaal redelijk druk zijn. Tja, het zijn natuurlijk wel jachthondjes.

We maakten met zijn allen een boswandeling. Het was een dolle boel waarbij de pups achter elkaar aan zaten en over elkaar heen rolden.

ordentelijke training?
Toen een grote Duitse staander ons tegemoet kwam, konden we kom voor oefenen. Voor de zekerheid werden de hondjes aangelijnd. Niet alle honden reageren vriendelijk op puppies. Deze lobbes echter wel.

even aandacht voor de baas
Judith hield de hondjes een voor een vast, terwijl de baas uit het zicht liep. Raffa rende zonder aarzelen naar Geert toen hij werd geroepen. We zijn bijna een uur onderweg geweest. Heel wat langer dan we normaal gesproken wandelen.

De rest van de dag hebben we het rustig aan gedaan. Geert had de waterbak in de ren gezet. Hoopvol zat hij zelf met zijn voeten in het water en probeerde Raffa tevergeefs te verleiden om er in te komen.

wat doe jij daar nou baasje?

ik heb geen zin in natte poten

's Avonds zijn we in het kader van de terrastraining een ijsje gaan eten. Er was van alles te zien, te horen en te ruiken. Aan de korte lijn kon Raffa echter geen kant op en dus kwam hij braaf aan onze voeten liggen. Wat doet ons menneke het toch goed!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten