vrijdag 10 augustus 2012

waterrat

Achter een dummy aanrennen vindt Raffa nog steeds niet de moeite waard. Als de dummy in het water ligt, is het ineens een ander verhaal. Raffa vindt dat reuze spannend. Hij loopt het water in totdat zijn pootjes de grond nog net raken. Als hij de dummy kan pakken, komt hij hem braaf terugbrengen.

apport uit water
Soms belandt dat leuke drijvende oranje stickje in te diep water. Dan probeert Raffa of hij het vanaf de kant kan pakken. Naar de dummy toe zwemmen doet hij nog niet.

daar kan ik niet bij hoor

Het gaat natuurlijk ook wel eens mis. Eén keer viel onze waterrat zo van de kant in de plomp. Kopje onder deert hem niets.

natte poedel

Wat in de Sterkselse Aa kan, kan natuurlijk ook gewoon thuis in de vijver. Raffa wandelt over het smalle stenen muurtje naar de plek waar de dummy ligt, vist het ding uit het water en wil het ook nog wel terugbrengen. Knap hoor!

ik heb hem hoor!

's Avonds hebben we een boswandelingetje gemaakt in Heeze. In een vreemd bos houdt Raffa ons extra goed in de gaten. Daarna lekker een terrasje gepikt. Raffa gedroeg zich voorbeeldig. Hij was geobsedeerd door de langsrijdende auto's en zat er op zijn gemakje naar te kijken.

gezellig mee

zo kan ik alles goed zien



Geen opmerkingen:

Een reactie posten