zondag 5 augustus 2012

super dog

Om 07.00 uur was Raffa wakker. Geert liet hem even uit, gaf hem eten en stopte hem terug in de bench. Hij krulde zich tevreden op en sliep verder. Rond 09.00 uur zaten we in het zonnetje aan het ontbijt. Het echte camping leven!
goedemorgen

ben ik niet braaf?
Wat zijn we trots op Raffa! Welke pup van 12 weken oud kun je al meenemen naar de camping zonder dat hij ook maar een beetje overlast bezorgt? Echt geweldig!

We reden in twee minuten tijd naar de boerderij van Gerard en Mia voor de puppytraining. Geert was van plan geweest te vertellen dat Raffa geen progressie heeft gemaakt deze week. Dat is dan misschien wel zo als het over blijf of apport gaat, maar onze superdog heeft heel veel andere dingen geleerd. Die oefeningen komen nog wel.

mooie volg!
De eerste nieuwe oefening deze week was het volgen. Geert heeft de techniek te pakken, nu Raffa nog.

beetje heet maken op de dummie
Judith probeerde Raffa bij de apporteeroefening enthousiast te maken voor dat saaie oranje zakje. Een bewegende dummie vond ons hondje toch best leuk. Maar om dat ding nou meteen terug te brengen naar de baas........

Na de training terug naar de camping. Nog even kijken naar de ponies, ezels, schapen, geiten en kippen en daarna lekker weer terug naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten