maandag 27 augustus 2012

puberen

Raffa komt in de pubertijd. Af en toe is hij vreselijk ondeugend. Hij bijt in de tuinstoelen en probeert jassen van de kapstok te trekken. We moeten hem dus goed in de gaten houden.

even rustig aan
het vrouwtje wil samen op de foto
 
Spelen is leuk, maar soms gaat het wat te wild. Ton heeft er op de training voor gewaarschuwd dat Raffa (net zoals een paar broertjes en zusjes) af en toe trekjes van dominantie vertoont. We moeten er dus goed op letten dat we het heft in eigen hand houden. Hij daagt ons soms echt een beetje uit. Meestal gaat dat vrij onschuldig maar vandaag had Geert toch even echt ruzie met hem. Meneer probeerde over een hekje te klimmen en bleef dat stug volhouden.Toen Geert hem in zijn nekvel greep, protesteerde hij fors en duurde het toch even voor hij zich gewonnen gaf. Zo'n momentje is gelukkig ook weer zo voorbij. Raffa probeerde snel weer vriendjes te worden.

Er staan twee voortandjes los in de onderkaak. Dat wordt goed speuren de komende dagen. Van Wammes heb ik helemaal geen puppytandje en ik wil er van Raffa graag eentje hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten