woensdag 15 augustus 2012

hard gegroeid

Gisteren zijn we samen met mijn moeder naar het terras van Ringo's gewandeld en hebben daar een hapje gegeten. Raffa vond het allemaal prima. Hij vermaakte zich met zijn bot. Af en toe stond hij even op om rond te kijken. Daarbij wikkelde hij zijn lijn om de stoelpoot. Toen hij echt vast zat, zette hij het op een piepen. De serveersters dachten meteen dat er iets verschrikkelijks aan de hand was. Wij raken er al een beetje aan gewend dat hij zich enorm kan aanstellen.

Tijdens de rit terug naar huis was raffa zo onrustig dat ik me echt zorgen maakte dat hij iets mankeerde. Normaal gesproken is hij in zijn bench altijd heel kalm. We hebben hem nog maar even los laten lopen in het bos en toen was het direct goed. Misschien hebben we een beetje teveel discipline van hem gevraagd; netjes aan het lijntje lopen, lang vast liggen en weer aan het lijntje lopen.

fijn thuis!

Vandaag is Raffa 14 weken oud. Hij weegt 10,9 kg en is afgelopen week dus 1,2 kilogram zwaarder geworden. Caroline vindt dat hij te hard groeit en heeft geadviseerd wat minder met Raffa te gaan wandelen zodat hij zijn botten niet overbelast. Het is nog steeds een magere hein. Hij wordt vooral hoger en niet dikker. Last van groeipijntjes heeft hij niet. Caroline heeft hem nog eens helemaal nagekeken en hij reageert nergens pijnlijk op. Zijn piepbuien zal hij dus wel van Noa hebben geërfd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten