dinsdag 21 augustus 2012

dummy met konijnenvel

Toen mijn moeder vandaag kwam eten, wilde Geert even demonstreren hoe goed Raffa al luistert. Hij besloot voor de gelegenheid de dummy met konijnvel te gebruiken. Dat had hij beter niet kunnen doen. Raffa schoot op de dummy af en ging er vervolgens razendsnel met zijn prooi vandoor. Geert kon roepen en fluiten wat hij wilde. Onze kleine jachthond was niet van plan om de dummy af te staan. Het heeft in zo'n geval natuurlijk geen enkele zin om achter het ongehoorzame mormeltje aan te rennen. Met veel geduld en een dosis geluk wist Geert het konijnenvachtje aan Raffa te ontfutselen. Het lijkt raadzaam om het ding nog maar even op de plank te laten liggen en met de saaie oranje dummy te oefenen.

Om te voorkomen dat Raffa in de tuin naar zijn konijntje bleef speuren, mocht hij even spelen met een leeg plastic flesje. Hij kan zich daar echt heerlijk mee vermaken.

mijn konijn was leuker

maar dit is een aardig alternatief

ik vermaak me best zo
Vanuit onze eigen ren, genoten wij van het schouwspel. De Bruine Akkers 30 lijkt momenteel wel een filiaal van Heras hekwerk! Je moet wat, met een wilde pup in huis.


het gras is ook niet meer wat het geweest is


Die afzettingen maken de tuin er niet fraaier op maar dat vergeet je direct als er zo'n klein aanhankelijk hondje op je schoot kruipt.

liefde is..............samen knuffelen op de poef




Geen opmerkingen:

Een reactie posten