vrijdag 3 augustus 2012

metertje zwemmen

In Leende ligt een mooi ven met een geleidelijk aflopende oever. Daar gingen we vandaag samen met Caroline wandelen. Raffa rende als een kip zonder kop achter Miko aan. Hij had totaal geen oog meer voor ons.

Bij het water werd het helemaal een dolle boel. De twee grote honden zochten meteen verkoeling in het ven. Raffa ging zonder bedenkingen achter hen aan. Hij sprong op en neer van Nonki naar Miko en weer terug.

waterpret
wacht op mij

Toen Nonki achter een stok aan zwom probeerde Raffa die ook te pakken te krijgen. Dat het dieper werd, maakte hem niets uit en zo zwom ons waterratje zijn eerste metertje.

hier heb ik mijn pootjes nog net op de grond
even lekker rennen om droog te worden

Rustig terug naar de auto wandelen was er natuurlijk niet bij. Zelfs toen Nonki en Miko netjes volgden, bleef Raffa in de hyper stand. Geert heeft hem maar terug gedragen.

al aardig zwaar (8,7 kg)

Nadat Raffa 's middags lekker heeft liggen slapen zijn we even naar de Mijl van Mares geweest. Deze prof wielerronde is het belangrijkste evenement van het jaar in Maarheeze. De straten zijn versierd met vlaggen en natuurlijk is het een behoorlijke herrie. Raffa was er niet zo van onder de indruk. Het is geen bang hondje.

wachten op de eerste renner





Geen opmerkingen:

Een reactie posten