zondag 28 oktober 2012

PoefWoef

Elke zondag is het weer heerlijk om naar de Heidewachtelpassie jachthondentraining te gaan. Jenny is helaas gestopt met Zensa en dus zijn de vier broertjes nog over. De training werd vandaag gegeven door Erik. Alle oefeningen die Judith had opgedragen kwamen aan bod.


volgen gaat steeds beter

ik zie je wel achter die struik hoor baasje!

evaluatie van de oefening
wanneer mag ik die dummy gaan halen?
 
Raffa wil het heel graag goed doen. Hij snapt ook steeds beter wat Geert van hem vraagt. Natuurlijk gaat het nog niet onder alle omstandigheden goed. De vier hondjes lagen netjes down op een rijtje. Toen er eentje opstond en aanliep, bleef Raffa nog braaf liggen. Toen de tweede wegrende, zag je Raffa aarzelen voordat hij ook opstond en meeliep.


aandacht voor de baas
 
Na alle discipline op de training moest er thuis even flink door het bos worden gerend. Raffa ging veel verder weg dan gebruikelijk en we waren hem zelfs een paar minuten kwijt.

In de tuin hebben we een nieuwe PoefWoef foto gemaakt. We geocachen onder de naam team PoefWoef. Op onze logsticker staat onze vorige hond Wammes. Binnenkort mag Raffa mee gaan cachen en dus moet er een nieuwe sticker komen.

Raffa met cachemascotte Paw in jagersoutfit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten