donderdag 18 oktober 2012

duiven op het terras

woensdag 17 oktober

Op de camping en in het dorp moet Raffa aan de lijn lopen. Vanmorgen was er geen land met hem te bezeilen. Hij liep geen pas zonder te trekken. Ik was hem even echt beu. Geert nam hem daarna mee naar de bakker. Toen ze terug kwamen, liep Raffa braaf aan een slap lijntje. Voor de baas heeft hij dus duidelijk meer ontzag.

waar gaan we naar toe vandaag?

We bezochten Freudenstadt. Het zonnetje scheen en we streken neer op een terras. Raffa kreeg wel een hele bijzondere terrastraining. Er scharrelden duiven rond de tafeltjes. Ons jachtjoekeltje lag braaf om zich heen te kijken totdat hij een duif in het oog kreeg. Dan schoot hij in de jachtmodus en vloog er op af.

ik wil naar die duiven!

een spannend terras

ik houd alles in de gaten

Waar in de stad kun je nu natte pootjes halen terwijl het niet regent? Dat kan bij zo'n moderne fontein met hoog opspuitende waterstralen. Leuk hoor om daar met het baasje doorheen te lopen!


dat is nog eens een fontein

natte pootjes

even tot rust komen van alle spannende dingen

Het Zwarte Woud is prachtig in de herfst. Behalve hoge naaldbomen zijn er ook veel oranje en geel gekleurde loofbomen. We zijn verschillende keren gestopt om een stukje te wandelen. Raffa gebruikt zijn neus voortdurend. Helaas speurt hij vooral zwijnenstront op. Het zou fijn zijn als er een aan- en uitknop op die neus zou zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten