zondag 2 september 2012

T@B weekend

Zaterdag reden we met onze T@B naar minicamping De Peel in Asten om deel te nemen aan het T@B-weekend. Het veld stond al bijna vol met T@B-jes. Wij vonden nog een plekje aan de kopse kant van de BBQ-tent. Voor Raffa een heerlijk rustig plekje. We werden ontvangen door de organisatoren Jan en Karin en hun Friese stabij. Het klikte meteen tussen Raffa en Bauke.

ereplaats op het veld achter de party-tent
Raffa trekt Baukes aandacht

He, niet weglopen Bauke!
 

Op zo'n groot veld, vol vreemde mensen kreeg Raffa heel wat nieuwe indrukken te verwerken. Iedereen wilde hem graag aaien. Behalve met de Stabij, speelde hij met een Schapendoes die toevallig ook Bauke heette. Raffa vond het geweldig! Overbuurman Peter reed rond met een radiografisch bestuurbaar race-autootje. Dat vond Raffa toch wel heel spannend.

wat is dat snelle ding?

dichterbij hoeft niet hoor baasje

Ons hondje begint echt te wennen aan het kamperen. Hij vond het prima om aan de pin te liggen, zelfs als wij ergens anders op het veld met andere T@B-kampeerders aan de praat waren. Tijdens de barbecue, hebben we de bench in de schaduw gezet en heeft Raffa prinsheerlijk liggen slapen.

na alle indrukken lekker slapen in de bench
 
Zondag begonnen we met een lekker ontbijtje in de zon. Terwijl wij ons eitje aten, wist Raffa zijn jachtriem bijna helemaal door midden te knagen. Met zijn scherpe tandjes had hij daar niet meer dan een paar minuten voor nodig. Tja, je kunt natuurlijk ook niet een heel weekend alleen maar braaf zijn.

Mijn vader kwam T@B-jes kijken. In de loop van de middag liep het veld langzaam leeg. De meest spectaculaire combinatie was toch wel de gele T@B -L achter de eveneens gele Hummer.

het gele gevaarte rijdt achter onze T@B langs

Raffa gaat wijselijk in de voortent liggen
 
Al met al een heel leuk weekend. Raffa ligt nu total loss te slapen. Hij heeft de fatboy van Geert geconfisceerd. Het is toch nergens fijner dan thuis.

sttttt, ik slaap



Geen opmerkingen:

Een reactie posten