maandag 24 september 2012

stormschade

We wilden vandaag een duik maken bij de Zeelandbrug. De kentering viel aan het einde van de middag. We hadden dus alle tijd om eerst lekker langs de Noordzee te gaan wandelen. Rennesse heeft een supermooi wandelstrand. Daar hebben we ook veel met Wammes gewandeld. Raffa genoot! Hij trok sprintjes achter de meeuwen aan en splashte door het water. Natuurlijk waren er ook volop hondenvriendjes om mee te spelen.



voor het eerst aan zee

wat een ruimte

lol !

en toch kom ik braaf als ik geroepen wordt

door het water achter de meeuwen aan

Binnen de kortste keren was Raffa vuil en moe. Gelukkig kon hij lekker uitrusten bij een strandtent. Na al dat zeewater was een bak zoet water heel welkom.


even uitrusten in het zonnetje

 
Terwijl we richting Zierikzee reden sloeg het weer drastisch om. Het begon stevig te waaien. De Oosterschelde zag er grauw en woest uit. Bij de Zeelandbrug werd meteen duidelijk dat we niet konden duiken. De golven waren te hoog en de wind trok steeds harder aan. Op de camping wachtte ons een vervelende verrassing. De voortent was van de T@B gewaaid. De bench stond nog fier overeind. De meeste hondenspulletjes lagen verspreid over het veld.Gelukkig kon ik mevrouw eend, een favoriete knuffel, nog terugvinden.


dit was de T@B vanmorgen

zo staan we er nu bij, let ook op de buren

We zitten nu knusjes binnen de storm uit. Raffa slaapt vannacht dus noodgedwongen toch weer aan ons hoofdeinde.

ik heb niet veel plaats nodig

Geen opmerkingen:

Een reactie posten