zaterdag 29 september 2012

feestmaal

Bij veel honden moet je een pilletje verpakken in een stukje worst. Zo niet bij Raffa. In een onbewaakt moment heeft hij vanochtend het doosje met de antibioticapillen van het aanrecht gegrist. Hij heeft de pillen er zorgvuldig uitgepeuterd en vervolgens allemaal opgegeten. De verpakking smaakte hem gelukkig niet.

vakkundig uit de verpakking gehaald

We hebben meteen Caroline geconsulteerd. Die meldde dat het weinig kwaad kan en dat Raffa er hooguit van aan de diaree raakt. Hij ging voor de zekerheid op een dieet van kipfilet en rijst. Stout zijn, en dan ook nog worden beloond! Gelukkig maar dat Raffa de link niet kan leggen.

feestmaaltje van kip en rijst

dat gaat er wel in

Geert heeft vandaag de hekjes van Raffa's ren afgebroken. Daar sprong meneertje de afgelopen dagen doodleuk overheen. Steevast ging hij dan op onderzoek uit in het verwilderde deel van de tuin. Het ligt daar vol met verrotte kastanjes en noten. Raffa is er dol op en sjouwt er vrolijk mee rond. Als het daar nu maar bij bleef. Hij speurde ook een, nog niet helemaal kaal, kattenschedeltje op. Waar dat vandaan komt? Ik ben er op bedacht tijdens het tuinieren ook nog op de rest van de kat te stuiten. Brrrrrrrr.

De tuin ziet er in elk geval niet meer uit als Alcatraz al heeft het achterste deel nu juist een hoger hekwerk.

het gras moet nog een beetje herstellen
een Raffa proof hek
tenminste, dat hopen we
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten