maandag 26 november 2012

lekker uitwaaien

We hebben lekker een paar daagjes vrij. Vanochtend reden we naar Zeeland. Het strand van Renesse lag er prachtig bij. En wat zo heerlijk is, er zijn geen reeën hier. Wel vogels waar je achteraan kunt rennen. Raffa vermaakte zich kostelijk. Op het strand én in de golfjes.

waar moet ik heen?

oh, vogels!

dat is een grote golf

Het strand was zo goed als verlaten. De paar wandelaars die we tegen kwamen hadden allemaal honden. Raffa zag ze allemaal als speelkameraadjes.

grote lol samen

Toen Raffa wat te veel zijn eigen plan trok, kwam de happy dummy te voorschijn. Een tovermiddeltje om de aandacht van onze doerak op ons te richten.

gooi dan vrouwtje

hebbes

nu jij baas
 
Na de lunch in De Zeeuwse stromen reden we over de Oosterschelde kering naar Walcheren. Het strand van Zoutelande is speciaal voor ons omdat we er de as van Geert's vader hebben uitgestrooid. Raffa was hier nog nooit geweest.

De golven sloegen met kracht tegen de golfbrekers. Raffa achtervolgde een paar vogels. Als een kip zonder kop rende hij tussen de palen door en stortte zich het woelige water in om de vogels niet te laten ontsnappen. Hij kent geen enkele watervrees. Fijn, maar in dit geval wel een beetje eng.

Na al dat spelen, gedroeg hij zich keurig in dijkpaviljoen De Westkaap. Eenmaal in de auto krulde hij zich op viel meteen in slaap.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten