zondag 10 februari 2013

Raffa op stap met zijn vriendinnen

Na een paar trainingsloze weken, de afgelopen week weer wat oefeningetjes opgepakt. In het bos een paar verloren apportjes gedaan en in huis geoefend met het blok. Raffa begint de commando's los en vast te snappen. Met het blok gaan de oefeningen veel beter dan met de dummy.

Vandaag heerlijk in De Pan gewandeld met Erik en Yvonne. Het was fantastisch wandelweer. In sommige delen van het land ligt vijftien centimeter sneeuw. In Maarheeze leek het echter wel voorjaar. Bora, Sela en Raffa genoten.

de paden op

de lanen in
 
Meestal zijn we hier de enige wandelaars maar vandaag was het uitzonderlijk druk. Af en toe moesten de hondjes dus even in het gareel. Het blijft moeilijk voor Raffa om niet te trekken als hij in de verte een hond ziet lopen. Erik legt Bora en Sela vaak even down als hij gepasseerd wordt door mederecreanten. Een goede oefening die Raffa ook goed oppakte.

stukje aan de lijn lopen

braaf down liggen  
Elke keer als we wandelaars met honden tegenkwamen, pasten we onze route aan. De wandeling werd zo wat langer dan gepland. Onze fanatiekelingen werden steeds rustiger.

lekker modderpoten halen
 
Na twee uur rennen was Raffa helemaal uit. De rest van de middag heeft hij heerlijk liggen slapen. Alleen voor zijn brokken wilde hij nog wel even van zijn kussen komen.

laat me met rust, ik slaap!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten