donderdag 14 februari 2013

goede afloop

Ik vond het toch een beetje eng om Raffa vannacht alleen te laten. Ik ging daarom laat naar bed. Om 04.00 uur controleerde Geert hoe het met hem ging. Raffa kwam direct kwispelend van zijn kussen. Dat was een hele geruststelling en dus konden we nog een paar uurtjes slaap pakken.

Vanochtend kwam Raffa mij als vanouds met een knuffel in de bek begroeten. Hij stond al veel minder stijf op dan gisterenavond. Tijdens het wandelingetje had meneer alweer spatjes en trok aan de lijn. Hij was duidelijk opgeknapt.

lekker rondsjouwen in huis
met meneer konijn

Geert nam Raffa ook alweer mee met de auto om hem bos aan de pootjes te geven. Ieder veldje in onze wijk ligt namelijk vol hondenstront waardoor het geen feest is om daar je hond uit te laten. Aan de lange lijn kon Raffa naar hartelust snuffelen. Hij produceerde gelukkig ook weer iets dat op normale poep lijkt. Het grootste deel van de dag heeft ons boefje heerlijk geslapen.

duidelijk gevalletje van dwarsliggen

Vanavond zouden Geert en Raffa de eerste training bij Discendo krijgen. Trainen is natuurlijk nog niet mogelijk met Raffa. We hadden besloten wel te gaan kijken en Raffa mee te nemen. Omdat het plotseling stevig begon te sneeuwen en er ook nog eens ijzel werd voorspeld, ging de training niet door. Een gelukje voor ons. Raffa hoefde zo zijn eerste training niet te missen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten