zondag 16 december 2012

drie musketiers

Puppyjachttraining in het bos. Voor de eerste keer een verloren apport geoefend met een dummy met konijnenvel. Om het de hondjes wat gemakkelijker te maken, werd er een klein sleepje getrokken. Raffa ging op het commando zoek apport fanatiek rondspeuren. Hij gebruikte zijn neus, maar het duurde toch even voor hij de dummy vond. Die kwam hij vervolgens braaf brengen. De dummy was nog een beetje te groot voor zijn smalle bek. Hij verloor het ding onderweg twee keer. De intentie was in elk geval goed. Raffa werkt graag!

Na de training maakten we samen met Marley en Wilma nog een wandelingetje zodat de honden hun energie kwijt konden. Wat een wildebrassen zijn het toch! Raffa, Zipper en Zorro stuiterden onbezonnen door het bos, blaffend en over elkaar heen buitelend. Toen we terug bij de auto kwamen, waren onze drie musketiers helemaal buiten adem. Wat is er dan lekkerder dan drinken uit een modderplas.

wij hebben dorst

de drie musketiers; Zorro, Raffa en Zipper 

Na zo'n enerverend dagje wil Raffa natuurlijk lekker slapen. En waar ga je dan liggen? Naast dat lekkere maat L kussen op de harde vloer natuurlijk!

al ligt het hele huis vol kussens, ik slaap op de vloer



Geen opmerkingen:

Een reactie posten