woensdag 12 juni 2013

vers vlees

Na uitvoerige oriƫntatie op alle mogelijkheden, hebben we de knoop doorgehakt. Raffa krijgt voortaan vers vlees in plaats van droge brokken. Hopelijk houden we hem daarmee gemakkelijker op gewicht. Van de brok moesten we enorme hoeveelheden voeren. Hij produceerde dagelijks een ongelofelijke berg poep. De voedingsstoffen uit de brok werden dus niet goed door zijn lichaam opgenomen.

Meneer heeft nu een eigen diepvrieskist. Behalve heerlijke hamburgers ligt er momenteel ook een dooie duif in om mee te trainen. Zo'n (bevroren) vogel is wel wat anders dan een saaie dummy. Raffa moest er even goed aan snuffelen voordat hij hem netjes in het midden oppakte en terugbracht.

Omdat Raffa inmiddels ruim een jaar oud is, mag er gefietst worden. Een nieuwe ervaring voor onze boef. De kleine rondjes door de wijk zijn al heel enerverend voor hem. Het is ook wel raar; de benen van de baas die vlak langs je kop heen en weer gaan. Daar moet je dan natuurlijk wel even speels naar happen. Ik hoop alleen dat Raffa aan de fiets geen kat ontdekt zodat Geert de fietsexperimentjes goed blijft doorstaan.

Naast de fiets moet Raffa gedisciplineerd lopen maar in bos en veld kan hij helemaal los! En nee Jeroen, we geven hem echt geen red bull.

ik kom er aan baasje

miep miep.......

zie ik daar een konijn?

beetje moe
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten