zondag 23 december 2012

alternatieve training

Er was geen training vandaag. Marley, Ad en Wilma kwamen daarom naar Maarheeze om gezamenlijk te wandelen. Na een bakje koffie gingen we naar de hei in Soerendonk.

Het is zo grappig om te zien dat de broertjes uiterlijk veel op elkaar lijken maar ieder een heel ander karakter hebben. Raffa en Zipper waren constant samen in de weer. Zipper was duidelijk de baas en Raffa legde zich daar bij neer. Zorro trok lekker zijn eigen plan.

voor de koekjes moeten we bij Wilma zijn

Na drie kwartier rennen, wilden we op het veld bij de parkeerplaats nog een beetje oefenen. Dat viel niet mee. De honden zaten vol adrenaline. Het duurde even voordat ze weer bij de les waren. Het was wel leuk om zo samen bezig te zijn en elkaar te helpen met de oefeningen.

Terug naar de Bruine Akkers voor koffie met appeltaart. De boefjes waren moe. Ze bleven dus rustig op hun kleedje liggen terwijl ze op hun bot kauwden. Voor de zekerheid hadden we ze wel vastgelegd aan de stoelpoot.

een gezellige (beesten-)boel; Zipper en Zorro

waarom lig ik vast in mijn eigen huis?
 
Toen de botten waren verorberd, kregen de honden weer aandacht voor elkaar. Een goed moment om Zorro en Zipper naar huis te brengen. Raffa had het rijk weer alleen.

luie zondagmiddag

Geen opmerkingen:

Een reactie posten